Snö och Stockholm

Tjenare bönor!
Sitter på en träbänk i Bräcke och väntar på sista tåget som ska ta mig tillbaka till Åre. I vänthallen sitter fyra andra människor. Alla är knäpptysta och stämningen är väldigt stel.

Helgen har spenderats i Stockholm för att närvara på Sverigepremiären av Shades Of Winter. Det var en väldigt fin film av peak performance egna Sandra Lahnsteiner med fina åk av bland andra Matilda Rapaport. Jag kan erkänna att ett enormt skidsug infann sig efter att ha sett den två gånger under Stockholmsvistelsen, först på Ambassadeur och sen på självaste Alpingaraget! Mycket trevliga tillställningar med härliga människor. Tack för fina kvällar. Jag rekommenderar er att se filmen!

Det är alltid härligt att besöka storstan och träffa alla kompisar som bor där nere i folkmassan men jag måste erkänna att jag alltid känner en viss panik över stressen som också finns där. Antar att man vänjer sig efter ett tag! Eftersom jag lämnade ett snöigt Åre så längtar jag verkligen till att komma hem till vinterland. Hoppas att snön välkomnar mig :)

/Eve

20131020-191704.jpg

Jag, Matilda och Sandra innan deras stora kväll!

20131020-191815.jpg

Håller tummarna för att snön är kvar!

Det här inlägget postades i Alpingaraget, Filosoferande, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.