The Race Blogg

Folket,

Tröttnat på alla puderuppdateringar och de överdimensionerade skidorna? Förstår det. Därför ger vi er nu bloggen med det bästa isgreppet; RACE-BLOGGEN

Jag (Mange E) och Mattis drog i fredags till Funäsdalen för att hjälpa alla de tappra race-krigarna på berget att ställa in sina pjäxor korrekt. Termer som användes under dagen: Loda, Kanta, Fräsa, Slipa, Vobblande knän, Masscentrum i frontal- och sagital-planet, AAAJ! Det sistnämnda skrek undertecknad när han stod på näsan i branten efter att hans VÖLKL SPEEDWALL RACE TIGER GS R WC grävde ner sig i en alltför mjuk och fluffig puderkudde och tvingade denne till en ofrivillig inverterad frontflip med bockade skidor och stukat självförtroende som påföljd.

Bilder från berget:

SG om 4 min.

SG om 4 min.

Bootfitting i backen.

Bootfitting i backen. Inga problem.

//Mange

 

 

 

Det här inlägget postades i Alpingaraget, Bootfitting, Race. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.