Andorra

Hola!
Estoy muy bien! Just nu är vi i Barcelona efter några dagar i Andorra. Andorra var ett coolt land med många överraskningar. Den 3* FWQ tävlingen skulle varit i lördags men efter att vinden pinat på i läskig anda så flyttades tävlingen till måndag. Söndag lovade dimma och snö och måndagen skulle vara solig. Prognosen stämde och vi traskade upp på bergsryggen igen för att tävla! Det var bra förhållanden med bra kallsnö och sol. Jag är ganska nöjd med mitt åk, ramlade inte och körde inte bort mig:) slutade på en andraplats! Grattis filippa ring till segern och Karin stöckel till tredje platsen! Olof larsson vann herrarnas skidor. Bra kört av många svenska åkare, bra ladd och fin inspiration! Låt oss se vad som händer härnäst!

/eve

20140218-112154.jpg

Det här inlägget postades i Freeride, Race, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.