Julia Nilsson

Idag måste jag beätta om en stor händelse. Denna dag och detta blogginlägg tillägnas en särskild person som jag inte kan beskriva i ord hur mycket hon betyder för mig. Hon heter Julia och hon är min storasyster.
Jag smsade min pappa idag och frågade hur det gått för syrran på wc i Voss. (syrran svarar inte alltid så pappsen var ett säkrare kort). han skrev: ”Julia slutade 4a. va kul.” jag blev först lite irriterad och trodde att han
ville skämta med mig för att få mig på bra humör. Till min stora glädje var detta inte fallet. Ett till sms från papi: ”det är sant. på riktigt. Tjoho”

Hon har kämpat och vart nära och hon åker så sjukt bra men hon har inte
litat på sin kapacitet. Idag gjorde hon det. Julia kvalade för första gången till final på WC i puckelpist som 8:a. Hon trodde inte att det var sant. Hon fortsatte briljera i finalen och slutade 4:a och tog sig därmed till superfinalen. Efter ännu ett kanonåk blev hon, denna ljuva donna 4:a. Tydligen har hon brutit en 7 år lång förbannelse på svenska damsidan i puckelpist. Ingen har vart topp 5 på 7 år. Jag hade velat vara på plats för detta spektakel!

Jullan, du är så värd detta för du är den starkaste krigaren jag känner. Jag är så glad att hon kände kraften idag. Det är inte ofta man hurrar för en fjärdeplats men denna gång är den likamed guld.

Jullan, du är min hjälte och jag har alltid trott och kommer alltid tro på dig <3

20140315-211434.jpg
Hang loose sistah! Hon är en 10 poängare. Dundermegapuman Julia Nilsson som är singel (?)

20140315-212304.jpg
Vi är goda lekkamrater, du och jag!

Det här inlägget postades i Freestyle, Puckel. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.