Junior-VM

IMG_4259

I morgon bär det av mot Junior-VM i Valmalenco, Italien, och jag är en av åtta svenskar som blivit uttagen att köra! Vi är fyra tjejer (Sandra Näslund, Mikaela Thorvall, Lisa Andersson och jag) och fyra killar (John Eklund, Henrik Bergqvist, Pontus Christensson och Oskar Andersson), varav fem kommer från Torsby! Taggad till tusen! Läs mer här!

IMG_2220

Alexandra Edebo

Om Alexandra Edebo

Jag är en 19-årig skidåkare från Stockholm som går sista året av fyra på skidgymnasiet i Torsby med inriktning skicross. Skicross är en tuff och komplex sport som kan jämföras med motocross -fast på skidor. Man är fyra skidåkare i samma bana med olika hopp och hinder och sist ner vinner. Det är en relativt ny sport i och intresset för den växer. Här i bloggen kan du läsa om min vardag, mina resor och livet som skidgymnasist!
Det här inlägget postades i Resor, Skicross. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.