Ett bra avslut på tävlingssäsongen

IMG_7441Säsongen avslutades riktigt bra med både ett brons och en 5:e plats i tävlingarna i Hamra och även med en vinst i Svenska Cupen/totalen!

IMG_7380

Veckan har minst sagt bjudit på otroligt schizofrent väder (tacka Mikaela för uttrycket) och med det menar jag snöyra och stekande sol i intervaller om fem minuter. Sista dagen fick de till och med ställa in kvalet efter att hälften av alla tjejer kört på grund av mer eller mindre snöstorm. Till heaten gick man därför på ranking beroende på vilken väst man skulle få, vilket inte var så bra för mig då jag inte lyckats så bra på de tävlingar i år då det varit bra punkter. Men jag lyckades ta mig vidare till final och kom trea efter OS-åkarna Sandra Näslund och Anna Holmlund.

IMG_7312IMG_7378

Bilderna tog jag med ungefär 2 minuters mellanrum…

Det var även en del nybörjare provade på att köra tävlingen! Riktigt kul, och det tyckte de med! På fredagen var banan även öppen för allmänheten och man fick köra mot landslagsåkare och allt möjligt kul. Totalt kördes flera tusen åk i banan den dagen och folk åkte upp och ner som galningar! Det märktes att folk hade kul!

IMG_7359

 

Alexandra Edebo

Om Alexandra Edebo

Jag är en 19-årig skidåkare från Stockholm som går sista året av fyra på skidgymnasiet i Torsby med inriktning skicross. Skicross är en tuff och komplex sport som kan jämföras med motocross -fast på skidor. Man är fyra skidåkare i samma bana med olika hopp och hinder och sist ner vinner. Det är en relativt ny sport i och intresset för den växer. Här i bloggen kan du läsa om min vardag, mina resor och livet som skidgymnasist!
Det här inlägget postades i Race, Skicross. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.