Sommartider och tävlingssammanfattning

IMG_0202Tävlingssäsongen är över och sommarlovet har äntligen fallit in efter några hysteriska sista veckor i skolan. Men vad har då en skidgymnasist som mig själv för sig på sommaren då, kanske du frågar dig? Ja, tränar, sover, äter, chillar, tränar, jobbar lite, tränar, reser, njuter, utforskar, går på äventyr, upptäcker nya saker, och tränar lite till. Man bygger upp en bra grund inför höstens och vinterns skidsäsong helt enkelt.

IMG_0206

IMG_0208

IMG_9343

IMG_0210

IMG_0201

IMG_0205

IMG_0204

IMG_0214

IMG_0209

IMG_0212

IMG_0211IMG_9598

IMG_0203

IMG_0059Sådär då! Nu när jag spammat sönder bloggen med lite blandade sommarbilder så tänkte jag dra ihop en snabb sammanfattning av några av mina prestationer under tävlingssäsongen (13/14):

2:a i Hovfjället F.I.S, januari

1:a och 4:a i Hamra F.I.S, januari

2:a och 3:a i Gopshus, februari

12:a på min första Europa tävling i Watles, Italien, februari

15:e plats FIS i Watles, Italien, februari

2 st 4:e platser i Oslo, mars

10:a och 15:e plats på min andra och tredje Europacup i Arosa, Schweiz, mars

3.e plats på Audi skicross Open Race i Arosa, mars

10:a på Junior-VM i Valmalenco, mars

3:a och 5:a i sista tävlingen i Hamra (och fick även mina bästa punkter än så länge denna dag)

Och sist men inte minst så vann jag Svenska Cupen i år, dvs att jag vann totalen av alla tävlingar som gått i Sverige.

IMG_8676

Ha en skön sommar allihopa!

/Alex

Alexandra Edebo

Om Alexandra Edebo

Jag är en 19-årig skidåkare från Stockholm som går sista året av fyra på skidgymnasiet i Torsby med inriktning skicross. Skicross är en tuff och komplex sport som kan jämföras med motocross -fast på skidor. Man är fyra skidåkare i samma bana med olika hopp och hinder och sist ner vinner. Det är en relativt ny sport i och intresset för den växer. Här i bloggen kan du läsa om min vardag, mina resor och livet som skidgymnasist!
Det här inlägget postades i Skidprylar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.