Playing with the camera

IMG_1022Efter en helt underbar sommar full med äventyr (som ni garanterat kommer bli spamade med bilder ifrån inom en snar framtid) kom skolstarten och nu också hösten. Alpinisterna på skolan har redan hunnit iväg på sitt andra skidläger medan vi skicrossare förblir snölösa ett tag till. Känns som vi aldrig kommer komma iväg med tanke på att vårt första läger med 100% hänger på att det börjar snöa mängder på glaciären i Juvass (Norge), som för tillfället ser ut som ett russin. Så det känns ju sådär. Men mej spelar det ingen större roll ändå eftersom jag är sjuk hela tiden, mer eller mindre varje vecka sedan Cykelvasan där jag blev så fruktansvärt kall (men riktigt kul var det ju ändå). Tror mitt problem är att jag har för bråttom ut och träna efter varje gång jag är sjuk, men tänkte kolla upp det på måndag för säkerhets skull. Det börjar liksom krypa under skinnet på mig, haha. Så fysträningen innan säsongen hade kunnat gå bättre, men nu ska jag inte hänga läpp över det. Jag har haft det så fruktansvärt bra på senaste tiden, verkligen peakat emotionellt om man säger så. Mest tack vare familj och vänner, och så vädret också haha. Drog ut och tog lite bilder med Tyler som just hälsade på i Sverige innan han åkte på läger med svenska landslaget, tyckte de hade lite skön höstig touch så slänger väl upp dem på bloggen!

IMG_3495.JPGIMG_3493IMG_0779  IMG_3500IMG_3366-108IMG_0982IMG_3492IMG_1755IMG_7191IMG_3442-184FullSizeRenderProcessed with MoldivIMG_3625-378IMG_3633-394IMG_3640-2-409

#spam

Men så fick det vara! Ha det gött allihopa!

Alexandra Edebo

Om Alexandra Edebo

Jag är en 19-årig skidåkare från Stockholm som går sista året av fyra på skidgymnasiet i Torsby med inriktning skicross. Skicross är en tuff och komplex sport som kan jämföras med motocross -fast på skidor. Man är fyra skidåkare i samma bana med olika hopp och hinder och sist ner vinner. Det är en relativt ny sport i och intresset för den växer. Här i bloggen kan du läsa om min vardag, mina resor och livet som skidgymnasist!
Det här inlägget postades i Skidprylar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.