Hamra och Trysil

FullSizeRender-8

Vill man åka fort ska man helt klart göra som jag och bokstavligen sikta mot stjärnorna. Foto: Gabriella Edebo.

 

Två läger senare kommer nu ett välförtjänt blogginlägg. Men som vanligt spar jag på orden och låter bilderna tala för sig istället.

 

Läger 1 – Hamra med först Utvecklingslaget och sedan Torsby SX

Vi hade tillgång till en bra start som vi komponerade ihop tillsammans med anläggningens pistör (PS. Mycket slit). Vi hade även en halv backe till förfogande där lutningen mer eller mindre är lika med noll. Men resten av pisten öppnade under lägrets gång och vi gjorde det bästa av det och fick ut riktigt bra träning ändå.

FullSizeRender-7FullSizeRender-9IMG_6078

 

 

Läger 2 – Trysil

Ett snabb visit blev det, närmare tre dagar, till vackra Norge som bjöd på finväder och hyfsat bra underlag. Fokus på friåkning, hopp och storslalom.

FullSizeRender-2FullSizeRender-4FullSizeRender-3FullSizeRender.jpgFullSizeRender-1FullSizeRender

 

Redan på tisdag bär det återigen av, denna gång till Duved/Åre för träning och även ”volontär-arbete” på Världscupen.

 

/Alex

 

Alexandra Edebo

Om Alexandra Edebo

Jag är en 19-årig skidåkare från Stockholm som går sista året av fyra på skidgymnasiet i Torsby med inriktning skicross. Skicross är en tuff och komplex sport som kan jämföras med motocross -fast på skidor. Man är fyra skidåkare i samma bana med olika hopp och hinder och sist ner vinner. Det är en relativt ny sport i och intresset för den växer. Här i bloggen kan du läsa om min vardag, mina resor och livet som skidgymnasist!
Det här inlägget postades i Skicross. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.