åre ski finals, kör så det ryker!!!

God kväll!

De senaste dagarna har jag pratat med diverse vänner som ska ställa upp i åre ski finals, något jag hade planerat och längtat efter ända sen jag hörde talas om tävlingen. Vi skulle vara Team Star Wars. Riktigt coolt. Men nu vill jag istället önska alla fina deltagare ett Stort Lycka till, jag hoppades att jag kunde vara på plats och heja men jag kommer absolut heja från Lule!! Och jag hoppas innerligt att tävlingen sker nästa år också :)

May the force be with you!

/ Master Yoda

 

Bilderna är tagna av Veronica Carlqvist <3 Jag saknar crewet!

Jag saknar crewet, Veronica är fotograf <3

Julia har agerat puckelcoach.

Julia har agerat puckelcoach.

En historia i sig men var tvungen att lägga upp denna bild på papi som testar Eriks moppe :)

En historia i sig men var tvungen att lägga upp denna bild på papi som testar Eriks moppe :)

Det här inlägget postades i Skidprylar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.