May the 4th be with you

Hej alla padawans och jedikrigare där ute i universum!

Som ni kanske förstår så är ett inlägg ett måste en dag som denna. Idag är det den 4de Maj vilket innebär den officiella Star Wars dagen. Det är idag som alla fans gör något extra speciellt för att fira denna fina dag. Personligen så har jag burit min fina kepa hela dagen ;)

Och jag har känt kraften lite extra idag. Hos sjukgymnasten fick jag en ny läxa för denna vecka: hemma ska jag nu gå utan kryckor. Läskigt. Jag kom hem från sjukgymnasten och skulle göra lunch. Lade ifrån mig kryckorna och försökte gå. Det gick inte. Jag vågade inte. Lämnade kryckorna i köket och gick till toan. Om jag inte har dem till hands så kanske jag bara går. Men ni skulle ha sett mig. Jag lutade på allt jag hittade i min väg och det kändes lite fjompigt av mig. Men jag tog några andetag, åt min lunch och satte mig en stund på altanen (med kryckornas hjälp tog jag mig dit, dock mer belastning på fossingen). Sen yogade jag och när jag låg i död mans vila så intalade jag mig själv, ”Jag kan gå, jag är stark.” Och sen när jag var klar så gick jag. Små steg tar jag och det tar lite tid men jag går!!! Kraften var med mig idag, Tack The Force <3

Jag tänker tillbaka till för ett år sen då jag, Julia och Veronica äntligen klädde ut oss riktigt ordentligt på Hot Dog challenge i åre, Vi var ”Return of the Jedi” och det var en sjukt rolig tävling! Det var, om jag ska erkänna det, faktiskt 3 maj men riktiga fans firar ju alla jordens tidszoner. Jag ska bjussa på någon bild från denna legendariska dag…

May the 4th be with you!! <3

Jag älskar att klä ut mig och ni ska veta hur lycklig vi alla var denna dag. Obeskrivligt. Många känslor ;)

Jag älskar att klä ut mig och ni ska veta hur lycklig vi alla var denna dag. Obeskrivligt. Många känslor ;)

Jag vet att jag visat denna tidigare men en klassiker kan visas fler än en gång. Vi vann med aket "star wars invasion"

Jag vet att jag visat denna tidigare men en klassiker kan visas fler än en gång. Vi vann med åket ”star wars invasion”

Den här bilden. Finner inga ord. Här ser ni lyckan i Jullans leende, ansikte och kroppsspråk. Man kan även ana mig i vänstra hörnet och även jag har ett leende på läpparna.

Den här bilden. Finner inga ord. Här ser ni lyckan i Jullans leende, ögon och kroppsspråk. Man kan även ana mig i vänstra hörnet och även jag har ett leende på läpparna.

Det här inlägget postades i Skidprylar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.