Travel dimensions

Namaste,
Wow, livet erbjuder oss så mycket. Lärdomar, upplevelser, känslor, tankar och möten. Det har varit en väldigt intressant tid för mig sen jag lämnade Åre. Champoluc-Verbier-Andorra-Chamonix-Champoluc- mot Monashee i Canada. Alla platser och energier jag får ta del av lär mig så himla mycket om mig själv och jag känner att jag blir starkare och mer medveten. Jag är en tänkare och känner väldigt mycket vilket öppnar upp mina perspektiv. Jag är glad för mina tårar och skratt, det gäller att bara vara sin sanning och följa sitt hjärta hela tiden. Öppen, ärlig. Lyssna till sig själv och sedan följa det. Bra känsla= bra. Dålig känsla= inte bra, ändra perspektivet eller gör annorlunda. Det är alltid mest inspirerande att vara positiv ;)

Vare sig man tävlar, filmar eller bara soul skiar  (sen kan man självklart tänka livet i allmänhet om man inte åker skidor eller håller på sport.) så har jag funnit en insikt. Om du hela tiden gör det som du faktiskt känner är helt i linje med din passion och ditt hjärta så kommer det bli så himla bra!  För att det kommer kännas roligt, inspirerande och expanderande! Om du har den fina känslan,  behåll den och låt aldrig någon annan påverka dig att känna något som inte känns lika fint :) alla är vi värda att må bäst <3

The force awakens ☆
Kramar från E

Free eagle <3

Free eagle <3

Världens bästa manager :)

Världens bästa manager :)

Team <3

Team <3

Tack chamlivet för er kärlek !! ,

Tack chamlivet för er kärlek !! ,

Kristaller :) :) :)

Kristaller :) :) :)

Healing sessions med fina Karin <3

Healing sessions med fina Karin <3

Det här inlägget postades i Skidprylar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.