Åk skidor och kör nya bilar från BMW i januari!

Att åka skidor är ju, som de flesta som läser detta troligtvis håller med om, förbaskat roligt. Att besöka nya platser eller återbesöka gamla favoritorter, och damma av laggen när man väl är där, är som balsam för själen. Det enda långtråkiga med med skidåkningen brukar vara själva resan dit och hem igen, oftast körandes i en överpackad bil med krånglande fläktsystem och för dålig bilstereo.

Hur ska man kunna komma ifrån detta då? Jo, förslagsvis genom att åka i en bil som är nästan lika rolig och skön att åka med som dina nyinköpta skidor! Var det någon som sa att BMW gör grymt sköna bilar? Okej, då kokar vi ihop skidåkning och BMW och får fram följande resa på menyn:

UPPLEV BMW xDRIVE OCH RAMUNDBERGET TILLSAMMANS MED BILIA GROUP NACKA OCH ALPINGARAGET

BMW xDRIVE

Vinterns roligaste äventyr startar här!
Förena nytta med nöje på denna förarutbildningsresa med Bilia Group BMW Nacka till Ramundberget. Tre dagars äventyr med landsvägskörning med olika BMW modeller, isbanekörning med BMW och instruktör, snöskoter, skidåkning i både pist och offpist med guide och testskidor från Alpingaraget m.m.

Fjällgården RamisBo på Fjällgården i Ramundberget
Ett klassiskt fjällhotell med anor från 1930-talet. Det betyder svartvita fotografier på väggarna, brasa som sprakar, vacker dukning på borden, proppfull vinkällare, frisk luft på rummet, spa och pool en trappa ner. Bekvämt, charmigt och smakfullt.

BMW Winter Experience äger rum vecka 3, 2014 (måndag morgon 13/1 till onsdag kväll 15/1) och vecka 5, 2014 (måndag 27/1 till onsdag kväll 29/1).
Du erbjuds här ett fullmatat paket:

Pris: 6000 kr exkl.moms 
(7500 kr inkl. moms) 
Detta är en förarutbildningsresa (med skidåkning inkluderad!).

I priset ingår:
· Resa t/r Ramundberget från Nacka i BMW-bilar som ni kör själva
· Två övernattningar i enkelrum på Fjällgården Ramundberget
· Mat och dryck
· Bastu och relax
· Snöskoterkörning
· Liftkort en dag
· Gratis testskidor och guide
· Afterski
· Isbanekörning med BMW och instruktör (ca. 4 timmar)
· GoodiebagVi vet av erfarenhet att antal platser till liknande event snabbt tar slut så vi rekommenderar dig att skynda på om du vill följa med. 
Först till kvarn!

Frågor?
Har du några frågor kontakta Morten Westby, Platschef Bilia Group BMW Nacka på 0766-275544 eller morten.westby@bilia.se

Anmälan
Önskar du anmäla dig skicka ett email till ebba.johansson@bilia.se med följande info:
Namn, email, telefonnummer, fakturaadress (om företag: organisationsnummer och företagets namn). Skriv Ramundberget i ämnesraden.
 

Aaah… Detta smakar smakar så gott att Guide Michelin troligtvis snart kommer och knackar på dörren. De kanske kan dema lite olika vinterdäck när de ändå kikar förbi?

Det här inlägget postades i Alpingaraget, Alpint, Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.